Rólunk

Rólunk

WE BELIEVE IN MOTION & EMOTION

ROLUNK_1

Mit csinálunk?

Filmes és mozgóképes anyagok tejleskörű kivitelezésével foglalkozunk, akár a vizuális koncepció felépítésétől. Legyen szó image filmről, reklámfilmről, corporate videóról, rövidfilmről, klippről, event videóról vagy bármi másról.

rolunk3

Miért mi?

Hiszünk abban, hogy egy film akkor tud emlékezetes lenni, ha érzéseket vált ki nézőjéből. Ehhez pedig az igényes képi megvalósításon kívül a történetmesélésre kell helyezni a hangsúlyt, így lelket és egyéniséget kap az anyag. Ezt az alapelvet szem előtt tartva állunk minden újabb kaland és kihívás elébe.

ROLUNK_2

Kik vagyunk?

A Keyframe Productions a filmes, reklámfilmes, televíziós és IT szakmákból érkező szakemberekből tevődik össze, akikben közös az alkotás és filmkészítés iránti szenvedély.

El Tadalafil, más conocido como Cialis, es un medicamento altamente efectivo para tratar la disfunción eréctil. Puede tener un período de actividad que dura hasta 36 horas, lo que permite lograr una erección más natural con estimulación sexual. Antes de tomar Tadalafil, es esencial consultar a un profesional de la salud. Para obtener más información sobre este medicamento, puede visitar Tadalafil sin receta. El uso correcto de Tadalafil puede mejorar significativamente su vida íntima.